Gör som 80+ andra nöjda kunder - byt till Webdoc

Är ni en specialistklinik som söker ett alternativ till TakeCare? Då är Webdoc lösningen för er. Webdoc är ett webbaserat, skalbart och användarvänligt journalsystem som redan används av över 80 specialister med vårdavtal i Stockholm.

Meeting with patient
Ikon ring med plustecken

Konfigurerbart och flexibelt

Webdoc har en gedigen grundfunktionalitet och kan enkelt kopplas till olika integrationer och tilläggstjänster. Enkelt och skalbart, efter dina behov.

Ikon person i nätverk

Kundnära och vårdkunniga

Våra medarbetare kommer från vården och vet värdet av anpassade utbildningar, uppstarter och support. Webdoc utvecklas också i samverkan med vårdgivare.

Ikon moln med person till höger

Slipp IT-problem

Webdoc är enkelt att komma igång med, utan installationer eller IT-anpassningar. Systemet bygger på användarvänliga och vårdanpassade flöden och är en webbaserad SaaS-tjänst.

ikon journalsida med ett hjärta nere till höger

System för många behov och avtal

Oavsett om er verksamhet är ansluten till vårdvalet eller om ni erbjuder försäkrings- eller privat vård är Webdoc anpassat för era förutsättningar.

ikon checklista

Stöttar verksamheten och frigör resurser

Webdoc underlättar arbetsmiljön för dina medarbetare och minskar onödig administration, tack vare funktionalitet och tjänster för hela patientresan.

ikon lås

Säkert och med stöd för nationella krav

Systemet är utformat för att lösa behoven av fakturering, ekonomi, rapportering och säker patientkommunikation och tillgänglighet, även på digital väg.

Remisshantering med ett klick

Hur funkar det då? Med en enkel synkning flyttas inkommande konsultationsremisser in från TakeCare till Webdoc journalsystem. Den elektroniska Remissen bedöms, bekräftas och besvaras direkt från Webdoc och synkas sedan tillbaka till TakeCare.

Läs vidare om inkommande remisser
Happy female dr outside

Så nöjda är våra kunder

För oss är det viktigt att stötta våra kunder i varje steg i processen. Extra stolta blir vi då när vi får såhär fina betyg.

4,5/5

Vanliga frågor

Hur fungerar prissättningen?

Vår prismodell är framtagen för att passa alla olika typer av verksamheter, beroende på segment och storlek. Vårt offertupplägg gör det enkelt att skala upp din verksamhet genom att välja till tjänster och integrationer och vi erbjuder modeller både baserat på antalet patientbesök/år samt antalet listade patienter. Välkommen att höra av dig för mer prisinformation gällande just din verksamhet.

Är Webdoc för stort för min lilla klinik?

Webdoc är ett skalbart, digitalt journalsystem för privata vårdgivare – oavsett verksamhetens storlek och i många olika segment. Vi har kunder med alltifrån en användare till hundratals. Vårt mål har sedan starten varit att erbjuda en lösning som är enkelt att använda och att växa med, om så önskas. För att säkerställa att vi möter behoven har journalsystemet utvecklats i nära samarbete med vårdgivare inom primärvård, specialistvård, psykologi, rehab, kirurgi och företagshälsa.

Är våra patientuppgifter säkra i molnet?

Som kund kan ni alltid känna er trygga med att era patientuppgifter behandlas på ett säkert sätt. Webdoc är CE-märkt enligt regelverket för medicintekniska produkter, och Carasents driftleverantör är specialiserad på att hantera drift för system med hårda krav på datasäkerhet.

Kan vi fakturera ifrån Webdoc?

Webdoc är anpassat specifikt för sjukvårdens användarbehov, där enkla faktureringsflöden, patientresor och rapportering är centrala delar. Via systemet och även anslutna integrationer är det enkelt att hantera olika typer av avtal med regioner, fakturering till försäkringsbolag och att ta emot betalning från privata patienter. Webdoc erbjuder även andra ekonomiska funktioner och direkt integration till Fortnox.

Hur mycket kostar systemuppdateringar och underhåll?

Ingenting. De uppdateringar och underhållsinsatser som regelbundet görs inom ramarna för Webdoc journalsystem ingår i licensavgiften. Som användare och kund informeras du också om de insatser och funktioner som berörs, i god tid inför varje release.

Vad har ni för supportmodell?

Vi erbjuder fri applikationssupport till samtliga användare. Vårt mål är att alla ska känna sig trygga i användandet av våra produkter och prioriterar att finnas till hands vid frågor eller eventuella problem. Naturligtvis erbjuder vi också lathundar och manualer som stöd och kommunicerar aktivt i samband med förändringar eller uppdateringar.

”Webdoc är användarvänligt och lätt att lära sig, alla moduler som finns i systemet underlättar faktiskt vårt administrativa arbete påtagligt.”

Per Bümming

Överläkare, Carlanderska Endokrinkirurgi

operationsrum_sjukskoterska_carlanderska

Att byta till Webdoc är enkelt - boka demo här

Vi visar gärna upp våra funktioner och vid önskemål kommer vi naturligtvis med anpassade förslag och rådgivning kring hur ni kan underlätta för era medarbetare och systemanvändare.

Tack för din förfrågan! Vi kommer att ta kontakt så snart vi kan.
Hoppsan! Något gick fel när du försökte fylla i formuläret.