Människorna bakom Webdoc

Våra medarbetare, deras erfarenhet och kompetens, är vår viktigaste styrka. Många av oss har själva vårdbakgrund och vet betydelsen av smarta flöden och helhetslösningar som sätter patienten i fokus. Tillsammans kan vi erbjuda digitala vårdtjänster och journalsystem för just era behov.

kvinna sitter bakom skärm i kontorslandskap

Mindre krångel. Mer vård.

Webdoc bidrar till bättre vårdflöden, patientmöten och arbetsmiljöer. Rätt information, vid rätt tillfälle – för ökad kvalitet och effektivitet i vården.

Vårt erbjudande vänder sig till privata vårdgivare med behov av en helhetslösning för patientkontakt, journalföring, fakturering, rapportering och verksamhetsutveckling.

Kostnadsfri och tillgänglig support

Vi tror på att finnas nära till hands i alla steg av kundresan. Från utbildning, uppstart, och användande av system, tilläggstjänster och integrationer.

Vår engagerade och vårdkunniga applikationssupport är en viktig del av vårt helhetserbjudande – naturligtvis kostnadsfri och med generösa öppettider.

“Väldigt kvick på problemlösningar. Känns tryggt att veta att supporten lätt kan förklara tydligt vad de tror problemet är och hur man löser det. Vi är mycket nöjda.”

Användare om Webdocsupporten

Utveckling och förvaltning

Vår mission är att frigöra vården från onödig administration så att vårdens medarbetare får mer tid att ägna åt patienter. All utveckling sker i nära samarbete med våra kunder där vi prioriterar vår plan efter marknadens och kundernas behov.

Vår road map bygger på tre ben:
Säkra följsamhet till aktuella regelverk
Förvalta och utveckla befintlig funktionalitet- nysatsningar med målet att skapa ännu mer nytta för våra kunder  

Säkra följsamhet till aktuella regelverk

Förvalta och utveckla befintlig funktionalitet

Nysatsningar som skapar ännu mer nytta för våra kunder  

Vi är en del av Carasent ASA

Sedan 2018 är vi en del av Carasent ASA, vårdteknikkoncernen som samlar olika dotterbolag med samma mål och fokus – att leverera lösningar som underlättar för vården, minimerar onödig administration och gör det lättare för vårdgivaren att fokusera på sitt uppdrag.

Läs gärna mer om Carasent ASA här!

Vill du bli en del av vårt team?

Välkommen till oss! Ett engagerat bolag med nära sammanhållning, driv och övertygelse om att teamwork är vägen till framgång.

Nära sammanhållning

Fokus på din utveckling

Aktiviteter och event

Hybrid arbetsplats

Fina kontor i bra lägen

Förmåner och hälsa

Vårt team

Försäljning och kundansvariga

Support

Utbildning och leverans

Prata med en av våra experter

Vi hjälper dig fram till en lösning som passar din verksamhet och svarar på frågorna som dyker upp längs med vägen.

Engagerat stöd hela vägen

Enkelt att komma igång

Utbildning & support

Emilia Woisin

Säljare