Mindre krångel.
Mer vård.

Användarvänligt och skalbart journalsystem med stöd för hela patientresan – för en vård utan onödig administration.

FAQ/Blogg 2024-06-20: 7 vanliga frågor om Webdoc journalsystem.
Fler än 800 kliniker använder Webdoc
CapioAlerisCapioAlerisCapioAleris

Ett journalsystem för privata vårdgivare

Webdoc är ett journalsystem speciellt anpassat för, och utvecklat i samverkan med, privata vårdgivare. Systemet stöttar olika ersättningsmodeller och avtalstyper och ger sömlös tillgång till en stor bredd av funktioner för vårdens specifika behov. Dessutom är det enkelt att komma i gång med.

Smart. Skalbart. Helt utan krångel, så att ni får mer tid för era patienter.

Journalsystem

Minimerad administration och optimerade arbetsflöden – från start till mål. För vårdgivare med behov av en helhetslösning som underlättar patientmöten, kvalitets- och vårduppföljning samt verksamhetsutveckling.

Utformat efter vårdens behov

Stöttar hela patientresan

Stort utbud av integrationer

Patientplattform

Stärkt tillgänglighet, patientengagemang via digifysiska arbetssätt och tillgång till rätt information vid rätt tidpunkt. Säker och nära vård efter patientens önskemål och behov – via digitala tjänster.

Förenklad uppföljning av patienter

Patientsamverkan och flexibilitet

Färre uteblivna besök

Leverans

Vårt erbjudande handlar om att följa användarna ut i verkligheten och att finnas nära till hands i alla led – från utbildning, uppstart till support och uppföljning. Alltid engagerat och med vården i fokus.

Utbildning & leverans med vårdkunnig personal

Kostnadsfri, tillgänglig support

Kundvård & uppföljning

Det här kan Webdoc göra för dig

Läs mer om vårt journalsystem
Primärvård

"Vi vill ha ett effektivt, användarvänligt system som skapar tid för patientmötet, och underlättar alla flöden och vårt arbete – det har vi i Webdoc”.

Marcel Aponno

Specialistläkare, Forsåker Vårdcentral & BVC

lakare-patientmote

Sömlöst ekosystem av integrerade tjänster

Vår integrationsmodell skapar förutsättningar för effektivt kliniskt arbete, smidiga vårdflöden och minimerad administration. Från första kontakt med patienten via bedömning, behandling och uppföljning till avslutat ärende. Allt genom smidig åtkomst till över 80 färdiga integrationer, direkt från Webdoc, och API:er för maximal flexibilitet.

Mer om våra integrationer

Stor eller liten? Vi levererar journalsystem och tjänster till vårdgivare i olika storlekar – varje dag

19 000

Användare/dag

+800

Antal kliniker

+6M

Patientbesök/år

+80

Integrationer

Redo att göra som 800 andra kliniker? Byt till Webdoc.

Kontakta oss

För era behov - hela vägen!

Webdoc är anpassat för privata vårdgivare och systemet används av aktörer inom primärvård, specialistvård och paramedicin, men även företagshälsa och opererande verksamheter. Vi stöttar er hela vägen.

Primärvård

Webdoc är helhetslösningen för vårdcentraler och verksamheter med bred behovsbild. Naturligtvis erbjuder vi även stöd för koppling till nationella tjänster som NPÖ och 1177 Journalen.

Användarvänlig SaaS-tjänst

Smart kassa & rapportering

Nationella tjänster

Läs mer

Specialistvård

Skalbarheten och den mångfacetterade integrationsmodellen gör Webdoc till ett utmärkt alternativ för specialistmottagningar. Även för verksamheter som bedriver försäkringsvård.

Stort integrationsutbud

Anpassas efter behov

Vård- & kvalitetsuppföljning

Läs mer

Rehab & Psykologi

Webdoc är enkelt att använda och optimerar era flöden. Passande för kliniker och verksamheter som önskar minimera onödig administration och istället ägna tid och fokus åt patienten.

Enkelt att komma igång

Stöd för digifysisk vård

Smidig patientjournal

Läs mer

Vanliga frågor

Hur fungerar prissättningen?

Vår prismodell är framtagen för att passa alla olika typer av verksamheter, beroende på segment och storlek. Vårt offertupplägg gör det enkelt att skala upp din verksamhet genom att välja till tjänster och integrationer och vi erbjuder modeller både baserat på antalet patientbesök/år samt antalet listade patienter. Välkommen att höra av dig för mer prisinformation gällande just din verksamhet.

Är Webdoc för stort för min lilla klinik?

Webdoc är ett skalbart, digitalt journalsystem för privata vårdgivare – oavsett verksamhetens storlek och i många olika segment. Vi har kunder med alltifrån en användare till hundratals. Vårt mål har sedan starten varit att erbjuda en lösning som är enkelt att använda och att växa med, om så önskas. För att säkerställa att vi möter behoven har journalsystemet utvecklats i nära samarbete med vårdgivare inom primärvård, specialistvård, psykologi, rehab, kirurgi och företagshälsa.

Kan vi fakturera ifrån Webdoc?

Webdoc är anpassat specifikt för sjukvårdens användarbehov, där enkla faktureringsflöden, patientresor och rapportering är centrala delar. Via systemet och även anslutna integrationer är det enkelt att hantera olika typer av avtal med regioner, fakturering till försäkringsbolag och att ta emot betalning från privata patienter. Webdoc erbjuder även andra ekonomiska funktioner och direkt integration till Fortnox.

Hur mycket kostar systemuppdateringar och underhåll?

Ingenting. De uppdateringar och underhållsinsatser som regelbundet görs inom ramarna för Webdoc journalsystem ingår i licensavgiften. Som användare och kund informeras du också om de insatser och funktioner som berörs, i god tid inför varje release.

Vad har ni för supportmodell?

Vi erbjuder fri applikationssupport till samtliga användare. Vårt mål är att alla ska känna sig trygga i användandet av våra produkter och prioriterar att finnas till hands vid frågor eller eventuella problem. Naturligtvis erbjuder vi också lathundar och manualer som stöd och kommunicerar aktivt i samband med förändringar eller uppdateringar.

Är våra patientuppgifter säkra i molnet?

Som kund kan ni alltid känna er trygga med att era patientuppgifter behandlas på ett säkert sätt. Webdoc är ett webbaserat journalsystem som omfattas av det svenska regelverket för Nationella Medicinska Informationssystem (NMI), vilket tagits fram av Läkemedelsverket. Utöver detta är Carasents driftleverantör specialiserad på att hantera drift för system med hårda krav på datasäkerhet.

Prata med en av våra experter

Vi hjälper dig fram till en lösning som passar din verksamhet och svarar på frågorna som dyker upp längs med vägen.

Engagerat stöd hela vägen

Enkelt att komma igång

Utbildning & support

Emilia Woisin

Säljare