Smart och digitalt journalsystem för   psykologi

För verksamheter inom psykologi erbjuder Webdoc ett skalbart systemstöd som enkelt kan anpassas efter verksamhetens behov. Välj en effektiv och användarvänlig helhetslösning utan onödig komplexitet men med stort urval av integrationer och tilläggstjänster – för specifika önskemål.

psykolog sitter i kontorsstol och pratar med klient

”Vi valde Webdoc för möjligheterna att anpassa systemet till vår egen verksamhet samtidigt som det är ett väl beprövat system inom vården.”

Lovisa Kim

Verksamhetschef, 1825 Terapicenter

kvinna sedd bakifrån i gruppsamtal

Effektivitet – med patienten i fokus

Rätt information, vid rätt tillfälle – för ökad effektivitet och kvalitet i vården. Webdoc bidrar till bättre patientmöten, vårdflöden och arbetsmiljöer.

klientmöte med pyskolog som skriver anteckningar

Ett journalsystem för era behov

Webdoc kommer med en heltäckande grundfunktionalitet men kan naturligtvis skräddarsys efter mottagningens profil, storlek, behov och vårdflöden. Journalsystemet kopplas enkelt till tilläggstjänster och integrationer där det finns ett stort utbud att välja bland. Se exempel på populära tilläggstjänster längre ner på sidan.

Smart och skalbart för effektiva vårdflöden

Digitalt stöd för kvalitativa patientmöten

Mindre krångel. Mer vård. Nöjdare medarbetare

Inom vårt journalsystem finner ni...

Integrationer

Genom smidiga kopplingar till tilläggstjänster och partnerintegrationer är det enkelt att skräddarsy Webdoc och anpassa journalsystemet efter era önskemål. Ett utmärkt alternativ för mottagningar med specifik inriktning. Alltid säkert, och flöden som ger er rätt information, vid rätt tidpunkt. 

Nationella tjänster

Partnertjänster

Webdoc API:er

Patientplattform

I arbetet med uppföljning, stärkt tillgänglighet och patientcentrerad vård innebär den digitala vårdresan ett bra komplement till fysisk vård. Vårdrummet patientplattform ger er möjligheten att möta patienten och samla information på ett säkert och effektivt sätt. Väl fritt bland de olika tjänsterna, efter behov.

Video - & meddelandetjänst

Webbtidbok & e-Kallelser

Formulär & check in

Ekonomistöd

Säkra och smidiga lösningar för betalning, fakturering, rapportering, statistik och kvalitetsuppföljning är alla viktiga verktyg för vården. Webdoc har stöd för alla olika steg i vård- och patientresan och funktionaliteten är utvecklad i nära samverkan med vården för bästa användarupplevelse.

Swish, kort & faktura

Rapportering

Statistik & dataoutput

Några av de tillval vi tror passar er

Vilka tilläggstjänster som är aktuella för din typ av verksamhet beror naturligtvis på era behov och fokusområden. Inspireras gärna av våra tips här nedanför:

Mer om våra integrationer
ikon kalender med stjärna och bocksymbol

Webbtidbok

Via en webbtidbok på er hemsida bokar patienten sina tider själv och kan, om ni önskar, även av- och omboka planerade besök. Ger god överblick över bokade tider och besökstyper.

Video

En videolösning är ett utmärkt alternativ för er som vill kunna erbjuda digitala vårdmöten. Passar till exempel bra för psykologer eller terapeuter som vill erbjuda god tillgänglighet.

Sida med ett förstoringsglas

Digitala formulär

Samla smidigt in information, inför eller efter besöket/insatsen. Helt digitalt. Ett smidigt alternativ för verksamheter som behöver få in rätt underlag vid rätt tidpunkt, utan att tappa patientfokus.

ikon brev på datorstativ

Säkra meddelanden

Kommunicera direkt och säkert med patienten via skrivna, asynkrona meddelanden och bifoga filer/journalkopior. Informationen överförs enkelt till patientens journal.

Ikon föreställande person som pratar

Medspeech

Medspeech är lösningen för er som arbetar med digital diktering med direkt koppling till journalsystemet. Tids- och resursbesparande, utan att dra in på kvaliteten i journalföringen.

Ikon som visar en datorskärm med en person och data

CarePlatform

Tjänst som passar verksamheter med behov av flerpartssamtal och erbjuder även funktionalitet för asynkrona meddelanden, chat och fildelning. Integreras enkelt till Webdoc.

Att byta till Webdoc är enkelt

Att byta journalsystem ska vara enkelt och ni ska alltid kunna räkna med rätt stöd och råd längs med vägen. Vi anpassar vår leverans efter klinikens specifika önskemål, guidar er genom de olika stegen men finns också nära till hands efter uppstart. För verksamheter som vill kunna ha tillgång till historisk data i samband med att ni går över till Webdoc journalsystem, har vi även en lösning för det.

Utbildning & leverans med kunniga specialister

Kostnadsfri, tillgänglig support

Kundvård & uppföljning

Boka demo
grupp_vardpersonal

Vår prismodell

Webdoc journalsystem passar psykologimottagningar i alla storlekar, mindre som större. Detta tack vare systemets flexibla funktionalitet och prismodeller som utgår ifrån antalet patientbesök årligen eller antalet listade patienter. Vi berättar gärna mer om hur det fungerar!

Kontakta oss

Anpassa efter era önskemål 

Pris efter förutsättningar

Skalbart och långsiktigt

Vanliga frågor

Hur fungerar prissättningen?

Vår prismodell är framtagen för att passa alla olika typer av verksamheter, beroende på segment och storlek. Vårt offertupplägg gör det enkelt att skala upp din verksamhet genom att välja till tjänster och integrationer och vi erbjuder modeller både baserat på antalet patientbesök/år samt antalet listade patienter. Välkommen att höra av dig för mer prisinformation gällande just din verksamhet.

Är Webdoc för stort för min lilla klinik?

Webdoc är ett skalbart, digitalt journalsystem för privata vårdgivare – oavsett verksamhetens storlek och i många olika segment. Vi har kunder med alltifrån en användare till hundratals. Vårt mål har sedan starten varit att erbjuda en lösning som är enkelt att använda och att växa med, om så önskas. För att säkerställa att vi möter behoven har journalsystemet utvecklats i nära samarbete med vårdgivare inom primärvård, specialistvård, psykologi, rehab, kirurgi och företagshälsa.

Kan vi fakturera ifrån Webdoc?

Webdoc är anpassat specifikt för sjukvårdens användarbehov, där enkla faktureringsflöden, patientresor och rapportering är centrala delar. Via systemet och även anslutna integrationer är det enkelt att hantera olika typer av avtal med regioner, fakturering till försäkringsbolag och att ta emot betalning från privata patienter. Webdoc erbjuder även andra ekonomiska funktioner och direkt integration till Fortnox.

Hur mycket kostar systemuppdateringar och underhåll?

Ingenting. De uppdateringar och underhållsinsatser som regelbundet görs inom ramarna för Webdoc journalsystem ingår i licensavgiften. Som användare och kund informeras du också om de insatser och funktioner som berörs, i god tid inför varje release.

Vad har ni för supportmodell?

Vi erbjuder fri applikationssupport till samtliga användare. Vårt mål är att alla ska känna sig trygga i användandet av våra produkter och prioriterar att finnas till hands vid frågor eller eventuella problem. Naturligtvis erbjuder vi också lathundar och manualer som stöd och kommunicerar aktivt i samband med förändringar eller uppdateringar.

Är våra patientuppgifter säkra i molnet?

Som kund kan ni alltid känna er trygga med att era patientuppgifter behandlas på ett säkert sätt. Webdoc är ett webbaserat journalsystem som omfattas av det svenska regelverket för Nationella Medicinska Informationssystem (NMI), vilket tagits fram av Läkemedelsverket. Utöver detta är Carasents driftleverantör specialiserad på att hantera drift för system med hårda krav på datasäkerhet.

Prata med en av våra experter

Vi hjälper dig fram till en lösning som passar din verksamhet och svarar på frågorna som dyker upp längs med vägen.

Engagerat stöd hela vägen

Enkelt att komma igång

Utbildning & support

Emilia Woisin

Säljare