Ett användarvänligt journalsystem att växa med

För primärvårdens många behov, från start till mål. Webdoc underlättar era vårdflöden och minimerar mängden onödig administration.

Meeting with patient

“Vi vill ha ett effektivt, användarvänligt system som skapar tid för patientmötet, och underlättar alla flöden och vårt arbete – det har vi i Webdoc”.”

Marcel Aponno

Specialistläkare, Forsåker Vårdcentral & BVC

Happy doctor

Med fokus på patientmötet

Webdoc bidrar till bättre vårdflöden, patientmöten och arbetsmiljöer. Rätt information, vid rätt tillfälle – för ökad kvalitet och effektivitet i vården.

Female dr in room

Ett kraftfullt journalsystem

Oavsett om ni föredrar en fysisk, digital eller digifysisk arbetsmodell så möter Webdoc era behov och gör det enkelt att skala upp eller ner efterhand som er verksamhet förändras.

Effektiva, säkra vårdflöden

Kvalitativa patientmöten

Nöjdare medarbetare

Inom vårt journalsystem finner ni...

Integrationer

Webdoc erbjuder idag fler än 80 färdiga integrationer för sömlösa kopplingar till olika tjänster. Detta gör det enkelt för er att skräddarsy systemet efter era specifika behov och önskemål. Hittar ni inte den tjänst ni vill koppla på? Inga problem, vi erbjuder även en smidig API-lösning för vårdgivare som vill integrera egna tjänster eller system med journalsystemet.

Nationella tjänster

Partnerintegrationer

Webdoc API:er

Patientplattform

Patientplattformen Vårdrummet har många tjänster för kliniker som vill erbjuda högre tillgänglighet och förstärkt patientsamverkan. Vårdrummet är sömlöst integrerat i Webdoc  och information som delas via plattformen kan på ett smidigt sätt hämtas upp direkt i journalsystemet. Ni väljer själva vilka tjänster ni vill aktivera och använda.

Video & meddelanden

Webbtidbok & e-kallelser

Check in & formulär

Ekonomistöd

Webdoc journalsystem kan hantera flera olika avtalstyper och betalningslösningar. Därtill kommer stöd för rapportering, statistik och kvalitetsuppföljning. Systemets funktionalitet är utvecklad i nära samarbete med våra kunder och möter naturligtvis de olika regionala krav som ställs på vårdgivare i Sverige.

Swish, faktura & kort

Komplett ekonomimodul

Rapportering & data-output

Några av de tillval vi tror passar er

Allt passar inte alla och därför kan det finnas mycket att vinna på att anpassa journalsystemet efter verksamhetens inriktning. Inom primärvårdsegmentet ser vi ofta att det finns användning för bland andra nedan funktioner och integrationer.

Mer om våra integrationer

1177 Journalen

Via 1177 Journalen på nätet kan invånarna ta del av sin egen journalinformation från hälso- och sjukvården, på nätet. Regioner, kommuner och privata vårdgivare som är offentligt finansierade kan ansluta till tjänsten.

NPÖ

Via Nationell patientöversikt, NPÖ, kan vårdgivare snabbt få en samlad bild av information som finns i en patients journaler hos andra vårdgivare. Bidrar till ökad patientsäkerhet och till ett effektivare vårdflöde utan journalkopior.

ikon faktura

eFrikort

Nationell tjänst som gäller hos offentligt finansierade vårdgivare i hela landet. Webdoc erbjuder sömlös integration mot CGI:s lösning för e-frikort, för förenklad hantering av högkostnadsskydd och frikort.

Ikon som föreställer ett provrör

LabPortalen

Vi är sedan länge samarbetspartners med InfoSolutions som med tjänsten LabPortalen gör det enkelt att skicka e-remisser till  anslutna röntgenmottagningar och laboratorium. Svaren visas direkt i journalsystemet.

ikon sida med diagram och plustecken

Medrave

Program som utifrån journalsystemet ger tydliga rapporter på gruppnivå och detaljerad medicinsk information på individnivå. Medraves lösning underlättar löpande förbättringsarbete och analys av kvalitetsdata.

ikon box med pil

Ankomstterminal

Webdoc har kopplingar till flera olika lösningar för check-in via självbetjäning och ankomstterminaler. Underlättar det fysiska vårdflödet och minskar trycket i väntrummet. Betalning och registrering sker sömlöst.

Att byta till Webdoc är enkelt

Det ska inte var krångligt att komma igång med ett nytt journalsystem. Med Webdoc slipper ni IT-anpassningar och leveransen anpassas efter er verksamhet, av vårdkunniga utbildare. Vi erbjuder även lösning för er som vill kunna ha tillgång till historisk data, i samband med att ni går över till Webdoc journalsystem.

Skräddarsydd utbildning & leverans

Kostnadsfri, tillgänglig support

Kundvård & uppföljning

Boka demo
Happy female dr outside

Vår prismodell

Vi vill att våra kunder ska känna att det är enkelt att växa och skala upp och våra prismodeller baseras på hur många patienter din verksamhet tar emot årligen, eller på listade patienter. Det som passar er och verksamhetens mål bäst.

Kontakta oss

För mindre som större aktörer

Väx med systemet

Långsiktighet & hållbarhet

Vanliga frågor

Hur fungerar prissättningen?

Vår prismodell är framtagen för att passa alla olika typer av verksamheter, beroende på segment och storlek. Vårt offertupplägg gör det enkelt att skala upp din verksamhet genom att välja till tjänster och integrationer och vi erbjuder modeller både baserat på antalet patientbesök/år samt antalet listade patienter. Välkommen att höra av dig för mer prisinformation gällande just din verksamhet.

Är Webdoc för stort för min lilla klinik?

Webdoc är ett skalbart, digitalt journalsystem för privata vårdgivare – oavsett verksamhetens storlek och i många olika segment. Vi har kunder med alltifrån en användare till hundratals. Vårt mål har sedan starten varit att erbjuda en lösning som är enkelt att använda och att växa med, om så önskas. För att säkerställa att vi möter behoven har journalsystemet utvecklats i nära samarbete med vårdgivare inom primärvård, specialistvård, psykologi, rehab, kirurgi och företagshälsa.

Är våra patientuppgifter säkra i molnet?

Som kund kan ni alltid känna er trygga med att era patientuppgifter behandlas på ett säkert sätt. Webdoc är CE-märkt enligt regelverket för medicintekniska produkter, och Carasents driftleverantör är specialiserad på att hantera drift för system med hårda krav på datasäkerhet.

Kan vi fakturera ifrån Webdoc?

Webdoc är anpassat specifikt för sjukvårdens användarbehov, där enkla faktureringsflöden, patientresor och rapportering är centrala delar. Via systemet och även anslutna integrationer är det enkelt att hantera olika typer av avtal med regioner, fakturering till försäkringsbolag och att ta emot betalning från privata patienter. Webdoc erbjuder även andra ekonomiska funktioner och direkt integration till Fortnox.

Hur mycket kostar systemuppdateringar och underhåll?

Ingenting. De uppdateringar och underhållsinsatser som regelbundet görs inom ramarna för Webdoc journalsystem ingår i licensavgiften. Som användare och kund informeras du också om de insatser och funktioner som berörs, i god tid inför varje release.

Vad har ni för supportmodell?

Vi erbjuder fri applikationssupport till samtliga användare. Vårt mål är att alla ska känna sig trygga i användandet av våra produkter och prioriterar att finnas till hands vid frågor eller eventuella problem. Naturligtvis erbjuder vi också lathundar och manualer som stöd och kommunicerar aktivt i samband med förändringar eller uppdateringar.

Prata med en av våra experter

Vi hjälper dig fram till en lösning som passar din verksamhet och svarar på frågorna som dyker upp längs med vägen.

Engagerat stöd hela vägen

Enkelt att komma igång

Utbildning & support

Emilia Woisin

Säljare