Journalsystem för kirurgi och opererande verksamheter

Inom ramarna för Webdoc arbetar vi nu med en kirurgisatsning för opererande verksamheter med behov av anpassad funktionalitet och arbetsflöden. Första etappen av satsningen är tänkt att lanseras 2024 till pilot och sker i nära samverkan med användargrupp som löpande kommer med återkoppling.

operationsrum_sjukskoterska_carlanderska

”Webdoc är användarvänligt och lätt att lära sig, alla moduler som finns i systemet underlättar faktiskt vårt administrativa arbete påtagligt.”

Per Bümming

Överläkare, Carlanderska Endokrinkirurgi

lakare_patientmote

Vill du gå med i vår användargrupp?

Webdocs satsning på kirurgi bottnar i ett nära samarbete med ett avgränsat användarforum, som kontinuerligt ger återkoppling på vår utveckling och prioriteringsområden.

Vi ser ett stort intresse kring projektet och ser gärna att ännu fler ansluter sig till referensgruppen eller kan tänka sig att vara pilotkund.

Exempel på utvecklingsområden:

Konfigurerbar operationsanmälan, olika operationer

Sammanhållen funktionalitet, preoperativa förberedelser

Operationsplanering

Intressant? Varmt välkommen att höra av dig via formuläret så återkopplar vi till dig!

Tack för din förfrågan! Vi kommer att ta kontakt så snart vi kan.
Hoppsan! Något gick fel när du försökte fylla i formuläret.

Att byta till Webdoc är enkelt

Att byta journalsystem ska vara enkelt och ni ska alltid kunna räkna med rätt stöd längs med vägen. Vi anpassar vår leverans efter verksamhetens önskemål, guidar er genom de olika stegen men finns också nära till hands efter uppstart. Vi erbjuder även lösning för er som vill kunna ha tillgång till historisk data, i samband med att ni går över till Webdoc journalsystem.

Utbildning, leverans

Kostnadsfri, tillgänglig support

Kundvård & uppföljning

grupp_vardpersonal

Vår prismodell

Webdoc journalsystem passar kliniker i alla storlekar, mindre som större. Detta tack vare systemets flexibla funktionalitet och prismodeller som utgår ifrån antalet patientbesök årligen eller antalet listade patienter. Vi berättar gärna mer om hur det fungerar!

Kontakta oss

Anpassa efter era önskemål 

Pris efter förutsättningar

Skalbart och långsiktigt

Vanliga frågor

Hur fungerar prissättningen?

Vår prismodell är framtagen för att passa alla olika typer av verksamheter, beroende på segment och storlek. Vårt offertupplägg gör det enkelt att skala upp din verksamhet genom att välja till tjänster och integrationer och vi erbjuder modeller både baserat på antalet patientbesök/år samt antalet listade patienter. Välkommen att höra av dig för mer prisinformation gällande just din verksamhet.

Är Webdoc för stort för min lilla klinik?

Webdoc är ett skalbart, digitalt journalsystem för privata vårdgivare – oavsett verksamhetens storlek och i många olika segment. Vi har kunder med alltifrån en användare till hundratals. Vårt mål har sedan starten varit att erbjuda en lösning som är enkelt att använda och att växa med, om så önskas. För att säkerställa att vi möter behoven har journalsystemet utvecklats i nära samarbete med vårdgivare inom primärvård, specialistvård, psykologi, rehab, kirurgi och företagshälsa.

Kan vi fakturera ifrån Webdoc?

Webdoc är anpassat specifikt för sjukvårdens användarbehov, där enkla faktureringsflöden, patientresor och rapportering är centrala delar. Via systemet och även anslutna integrationer är det enkelt att hantera olika typer av avtal med regioner, fakturering till försäkringsbolag och att ta emot betalning från privata patienter. Webdoc erbjuder även andra ekonomiska funktioner och direkt integration till Fortnox.

Hur mycket kostar systemuppdateringar och underhåll?

Ingenting. De uppdateringar och underhållsinsatser som regelbundet görs inom ramarna för Webdoc journalsystem ingår i licensavgiften. Som användare och kund informeras du också om de insatser och funktioner som berörs, i god tid inför varje release.

Vad har ni för supportmodell?

Vi erbjuder fri applikationssupport till samtliga användare. Vårt mål är att alla ska känna sig trygga i användandet av våra produkter och prioriterar att finnas till hands vid frågor eller eventuella problem. Naturligtvis erbjuder vi också lathundar och manualer som stöd och kommunicerar aktivt i samband med förändringar eller uppdateringar.

Är våra patientuppgifter säkra i molnet?

Som kund kan ni alltid känna er trygga med att era patientuppgifter behandlas på ett säkert sätt. Webdoc är ett webbaserat journalsystem som omfattas av det svenska regelverket för Nationella Medicinska Informationssystem (NMI), vilket tagits fram av Läkemedelsverket. Utöver detta är Carasents driftleverantör specialiserad på att hantera drift för system med hårda krav på datasäkerhet.

Prata med en av våra experter

Vi hjälper dig fram till en lösning som passar din verksamhet och svarar på frågorna som dyker upp längs med vägen.

Engagerat stöd hela vägen

Enkelt att komma igång

Utbildning & support

Emilia Woisin

Säljare